WEBSÉTÁRÓL 

 line

A WEBSÉTA EGY KÜLÖNLEGES PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VIRTUÁLIS SÉTA

 Nem kell választania. A WebSéta alapfelszereltségében benne van minden elérhető extra funkció. Éljen a választás lehetőségével, de ne hagyjon ki semmit!

KÉPMINŐSÉG

line8K HDR 

 A HDR technológiának köszönhetően nincs kiégett képrészlet vagy sötét felület, csak akkor, ha mi úgy akarjuk. A 8k, azaz 8 szoros HD felbontás garantálja a részletgazdagságot. A színek beállítását minden esetben egyedileg végezzük digitális technológiával. A felbontás csak a 2016-os anyakokra érvényesek. A régebbi akár tíz évvel ezelőtt készült anyagok a kor csúcstechnológiájával készültek, amik mára már elavultnak számítanak. Mindettől függetlenül nem töröltük le az adatbázisunkból a régi munkákat sem, hát ha valakinek adhat ötletet.

MOSOLYGÓS ARCOK

 A Nem hagyjuk ki a lehetőséget, hogy olyannak ismerjék meg vállalkozását, amilyennek láthatják a legjobb formájában. Egy két kedves gesztus sokat elárulhat a cégről.

 

ESZKÖZFÜGGETLENSÉG

line

MINDEN ESZKÖZÖN MŰKÖDIK  A HTML5 MOTORRAL

asztali számítógép - tablet - okostelefon - vr szemüveg

A régebbi 2014-es anyagaink még az akkori kor legjobb platformján flashben készültek. ezeket már nem alakítjuk át, így ezek a régi anyagok  csak asztali számítógépeken működnek. A Google chrommal biztos minden ond nélkül megnézhető az összes.

 

ONLINE BEÁLLÍTÁSOK

MENÜ RENDSZER

 A menürendszerrel a helyszíneket lehet szétválasztani és az egyes helyszíneket csoportokba rendezni. Ezzel is növelve a megértést és a tájékozódást.A menük alul a galéria képek felett jelennek meg, segítve a tájékozódást.

 PÉLDA

INFOPONTOK

 A WebSétán belül helyezhetünk el infopontokat, melyre kattintva információt helyezhetünk el. Ez lehet akár szöveg, kép, videó, vagy bármilyen html tartalom.

 INKOGNITÓ MÓD

  A séta nézőpontjait letilthatjuk és vissza is állíthatjuk szabadon. A séta ezen funkciói első sorban ingatlan értékesítésnél hasznosak, de néha más területen is sszokták használni, ahol a séta egyes részei csak belső használatra lett engedélyezve.

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

line

 

nyerjen ötleteket több száz elkészült sétából